Wie zijn wij?

Anja

Mijn naam is Anja Smit, moeder van 2 prachtige dochters en de trotse oma van 4 kleinkinderen. Ik heb eerder een eigen bedrijf gehad in creatieve kinderfeestjes bij de klant thuis en was de eigenaar van Farfallino Fashion, waarbij ik party’s aan huis gaf van zelf ontworpen en gemaakte babykleding in de maten 56 t/m 104. Dit deed ik naast mijn parttime kantoorbaan in de kinderopvang. Doordat ik voldoende kwalitatieve tijd met mijn kinderen wilde, ben ik destijds met mijn eigen zaken gestopt. Maar het is altijd blijven kriebelen.
Nu heb ik weer meer tijd om mooie dingen te maken voor allerlei kleine kanjers in de maatschappij. Ik draag graag mijn steentje bij aan stoere of juist lieve kleding voor deze nieuwe wereldburgers. Ik vind het superleuk met mijn creativiteit en enthousiasme een bijdrage te leveren aan een leuke garderobe of andere mooie producten voor jullie trotse bezit.

Jessica

Ik ben Jessica Smit, een moeder van twee blije eitjes: een zoontje Liam (2015) en een dochtertje Nika (2018). Het heeft mij altijd getrokken om een eigen bedrijfje te starten. Hoe en wat precies wist ik alleen niet, totdat ik zwanger was van Liam! In mijn zwangerschapsverlof begon ik met haken van knuffeltjes en dekentjes voor hem & wat vond ik dat ontzettend leuk om te doen. De branche van babyspullen trok mij zo erg aan dat ik ben gaan brainstormen.

Zo raakte ik met mijn moeder hierover aan de praat en ook zij kwam met ontzettend leuke ideeën, ook vanuit haar ervaring vanuit het verleden met haar bedrijfje. Samen zijn wij dan ook tot dit super leuke concept gekomen om onze creativiteit te kunnen gebruiken voor leuke en originele spulletjes voor jullie kleintjes. Hierbij staat veiligheid uiteraard op nummer 1, want het blijven toch de meest dierbare in ons leven deze kleintjes!