Wij doen het omdat …………

Onze missie

Onze missie is om leuke en hippe handgemaakte artikelen aan te bieden tegen een leuke en normale prijs zodat het voor iedere portemonnee haalbaar is. Hierbij staat de kwaliteit & veiligheid bij ons bovenaan. Zo worden bijvoorbeeld alle prematurenkleertjes gemaakt van 100% tricot katoen & hebben deze stoffen allemaal het OEKETEX certificaat.

Wij zijn zuinig op onze nieuwe wereldburgers en denken daarom mee aan hun toekomst.   Of te wel wij willen ook ons steentje bijdragen om het milieu te ontlasten en hergebruiken daarom verzend- en verpakkingsmateriaal en sluiten wij de factuur niet bij, maar sturen u die via e-mail.

Wij zorgen ervoor dat er op die momenten dat het al druk genoeg is, u zich geen zorgen hoeft te maken en dat doen we met oog voor detail. Daarnaast is het ons doel om zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan m.b.t. ons aanbod.

Onze visie

Wij streven ernaar om babykleding aan te kunnen bieden in stoffen van de huidige trends. Dit doen wij door alle (prematuren)kleding vooruit te maken op voorraad, zodat er maar een korte levertijd is en we altijd de stoffen van de huidige trend aan kunnen bieden. Wel zo handig gezien niet elke geboorte op een verwacht moment is.

Onze kracht is dat wij een klein maar professioneel bedrijf zijn. Hierdoor doen wij ons uiterste best om uw wensen bij alle handgemaakt artikelen zo goed als mogelijk na te streven. Daarom staan wij ook altijd open voor suggesties en tips van klanten!