Veelgestelde vragen

Webshop

Wat is de levertijd? 

De levertijd wisselt, dit omdat wij te maken hebben met handgemaakte producten en ons ‘normale’ werkleven. De (personaliseerbare) gehaakte producten hebben een gemiddelde levertijd van 1-6 weken, mocht de gewenste kleur op voorraad zijn kan het binnen 1-2 werkdagen verzonden worden.  Heeft uw bestelling van een handgemaakt product spoed? Dan ontvangt u het binnen 7 werkdagen tegen een bijbetaling. U kunt zelf uit meerdere opties kiezen van verzend aanbieders.

Kan ik het product retourneren?

U kunt alle producten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw producten. U kunt uw retour aanmelden via onze Retourportal *.  Wij streven ernaar om na ontvangst van de geretourneerde producten uw betaling binnen 5 werkdagen terug te storten op uw rekening. U hoeft geen verzendkosten te betalen!

* Heeft u bij uw bestelling de bezorgmethode “Brievenpost” gekozen? Vul dan het retour formulier in die u kunt vinden bij in de algemene voorwaarden. De kosten voor de verzending draagt u zelf.

Hoe zit het met de veiligheid van de gehaakte producten?

Alle handgemaakte producten worden met veel zorgvuldig-en oplettendheid door ons gemaakt en gecontroleerd. De materialen die gebruikt worden zijn onbewerkt en veilig voor uw kind. Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen sturen wij u altijd een veiligheidsinstructie mee bij het artikel, u kunt deze ook hier vinden op de website. 

Verzend u ook buiten Nederland? 

Op dit moment verzenden wij nog geen goederen buiten Nederland. Als hier veel vraag naar is, is het mogelijk dat dit in de toekomst wordt aangepast. 

Welke verzendmethoden zijn er?

De artikelen die per brievenbus verzonden kunnen worden, worden in een envelop naar u verzonden. De overige artikelen krijgt u per pakketpost, u u kunt zelf uw transportbedrijf kiezen: PostNL, DPD of DHL. Daarbij is er bij PostNL en DPD de keuze om het naar een PickUp point te laten versturen bij u in de buurt.

Hergebruik verpakking en verzendmateriaal

Wij Hergebruiken dozen die wij ontvangen van onze leveranciers in plaats van ze direct weg te gooien. Wij controleren natuurlijk of de doos nog in goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Zitten er kleine merklogo’s op dan zullen wij deze afplakken met papier tape zodat de klant niet een pakket denkt te ontvangen van een partij waar hij niets besteld heeft.

Tevens Hergebruiken wij verpakking en opvul materiaal die wij verkregen hebben via onze leveranciers of gebruiken zoveel mogelijk milieu vriendelijke materialen. .

Worden de stoffen voor de prematuren kleding voor gewassen?

Alle stoffen wassen wij voor. Dit doen wij op 40 graden en zonder wasmiddel. Dit omdat de tere babyhuidjes vaak niet goed tegen de chemische stoffen kunnen, hiermee nemen wij daarom ook geen risico. Nog een leuk weetje: als wij zelf ziek zijn maken wij absoluut geen kleertjes. Daarnaast bewaren wij de gemaakte kleertjes in gesloten doosjes/zakjes. Dit om elk risico zoveel mogelijk uit te sluiten van het overdragen van eventuele virussen.

Op hoeveel graden kunnen de kleertjes gewassen worden?

Wij adviseren de kleding te wassen op 40 graden om krimpen te voorkomen. Voor het soort wasmiddel raden wij u aan het advies van de verpleegkundigen op te volgen, die kennen uw kindje immers het beste!

Zijn de kledingstukken wel geschikt voor prematuren?

Wij hebben speciale patronen gekocht die gemaakt zijn door de ontwerpster samen met NICU verpleegkundigen, ouders en artsen. De kleertjes zijn dus uitermate geschikt voor te vroeg geboren kindjes & bieden het comfort aan ondanks de vele snoertjes die eventueel aanwezig zijn. Zo is er bijvoorbeeld voor de allerkleinste het couveusehemdje die met speciaal zacht klittenband dicht gemaakt kan worden & het kindje het niet over het hoofdje aan hoeft te doen.

Betaal informatie

Welke betaalmethoden zijn er?

U kunt bij ons betalen met iDeal, PayPal & een SEPA-incasso. U hoeft hier niet extra voor te betalen. 

Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens?

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. Lees hier ons gehele privacybeleid.